marți, 29 august 2017

TRANSFORAMAREA UNUI MODEL DINTR-UN FORMAT IN ALTUL

          Tin sa mentionez ca modelul realizat pentru un model de masina de exemplu in format pes-Brother  poate fi oricand transformat  in alt format in functie de cea de a 2 masina pe care o aveti ex exp -Bernina.
In cazul in care aveti o astfel de problema va putem ajuta in transformarea acestora oricand.
Atentie!!!! Trebuie tinut cont de dimensiunile modelului ele trebuie sa fie compatibile ambelor masini sau pot fi redimensionate si apoi tranformate in formatul dorit . Exemplu : un model de 30 cm format pes transformat in exp pentru o bernina ce are suprafata maxima de 20 cm , poate fi transformat in 2 variante , prima direct la masura existenta-avantaj masina bernina micsoreaza automat modelul la masura maxima - dar atentie inca odata ca prin micsorare pe masina densitatea lui ramane aproape aceeasi deci vom realiza un model foarte dens , iar o densitate mare face ca materialul sa se increteasca rau de jur imprejurul modelului necedand acest incret nici la calcarea lui, iar a doua varinata este intai micsorarea lui in cardrul unui soft si apoi tranformarea lui. O micsorare profesionista inseamna si o adaptare a densitati la una ideala masurii.
      Lucrurile mentionate sunt valabile pentru foarte multe tipuri de masini de brodat si modele , in functie de intrebari vom discuta in parte de ele in timp.