marți, 29 august 2017

MATERIALELE CARE POT FI BRODATE PE MASINA DE BRODAT

    
        Pe o masina de brodat pot fi brodate aproape toate tipurile de materiale textile si vom vorbi de fiecare in postari separate cu indicatiile aferente .
ATENTIONARE!!!! Pentru ca am intalnit cazuri o sa va rog sa tineti cont de acest lucru cat se poate de mult pentru a nu va distruge masina , unele persoane au incercat materiale din plastic gen folii nu recomand asa ceva , cei ce doresc exista materiale brodabile si suporti aferenti la reprezentante de profil. Va rog insistent nu mai faceti asa ceva e pacat de investitia dvs. Ex auzite gen punga, sau hartie sau ziar categoric nu incercati asa ceva.-plasticul prin frecarea acului se topeste si se lipeste pe ac si pe circuite apoi si hartia de hartie clasica de xerox se marunteste si intra in componente. Exista suporti specializati in domeniu.
Materialele gen panza, doc, tercot, denim, organza, tul, satin , atlas, pot fi brodate pe orice tip de masina de bodat de la casnica la industriala, materiale gen fleece , frotir, stofa in general materialele groase de evitat in general pentru incepatori si pentru masinile casnice mici pentru a nu fi distruse, nu inseamna ca acestea nu le pot broda, ba le pot broda doar tehnicile difera mult.
Privind tehnicile de lucru ale materialelor vom discuta pentru fiecare in parte in functie si de masini.Vom reveni cu detalii si poze la fiecare in parte.
Un material ce creaza probleme de lucru masinilor de brodat destul de des este panza tesuta de casa  , poate fi bodata dar doar pe anumite tipuri de masini si cu suportul de sustinere specific acestui material