marți, 29 august 2017

CE TREBUIE SA STIM DESPRE O MASINA DE BRODAT LA ACHIZITIE

        Pe baza intrebarilor dvs in decursul anilor ma gandesc sa va raspund si la acest lucru 
- suprafata de lucru a plansei in cazul celor industriale si semi industriale si a gherghefului in cazul celor casnice 
-formatul -extensia fisierului de model cu care lucreaza aceasta 
-numarul de impunsaturi pe minut maxim si minim - ne ajuta sa cunoastem timpul de lucru a l unui model dorit 
-functiile acesteia , daca e si de cusut si de brodat, si alte functii aferente ei 
-suprafata ecranului digital si daca este monocrom sau color, unul color e mai prietenos si ne ajuta in alegerea culorilor si a vedea aspectul broderie in forme 3d, 4d,5d -aproape de realitatea boderiei 
-daca detine functii de rotire , marire , micsorare, imbinare de modele intre ele
-privind modelele din baza de date a unei masini verificati  pliantul ce vine cu masina de brodat
-intrebati ce accesorii de baza detine si ce alte accesorii pot fi adaptate unei masini , pentru ca orice masina are un pachet de baza de accesorii si unele optionale, ne referim in special la gherghefe, planse de lucru si picioruse adaptabile masinii ca model .NU incercati sa adaptati picioaruse de la alte masini sau accesorii fara a intreba un mecanic sau un distribuitor, nu faceti asa o greseala, am intalnit si astfel de cazuri.
-intrebati cat timp poate fi utilizata aceasta masina in decursul a 24 de ore , sunt  masini care pot functiona doar  3 ore si masini care pot functiona si 12 ore -asa specifica manualele ATENTIE-aici am o atentionare cu pauzele necesare pentru racorirea componentelor si mai ales pe timpul verii .
-intrebati unde se realizeaza mecnica pentru acestea, ce piese gasiti in tara pentru acest model ales de dvs si si care se aduc pe comanda si in cat timp pentru a stii de la inceput cum sa va programati timpul de lucru in situatiile limita.
IN CAZUL UNEI MASINI DE BRODAT SECOND luati in calcul unele lucruri ca de exemplu primul lucru pe care trebuie sa il verificati este anul de provenienta a acestei , ce tip de broderie s a lucrat pe aceasta si in computerul acesteia vedeti punctajul realizat de ea pentru a face un calcul cam cat de uzata este -daca nu va descurcati apelati la un programator-editor de modele, la un mecanic sau la o reprezentanta in domeniu , in functie de aceste detalii se poate constata uzura acesteia .
         Un alt lucru foarte important este modalitatea de transmitere a modelelor catre aceasta. Luati un model al dvs realizat de programatorul dvs -cu care veti colabora si puneti-l pe vanzator sa va arate ca transmiterea catre aceasta functioneazi o si lucreaza corect. -am intalnit cazuri care au achizitionat masini generatii mai vechi si nu mai puteau face transferul modelelor catre acestea de nici un fel pe nici o modalitate de suport.