marți, 29 august 2017

CE TIP DE MASINA NI SE POTRIVESTE?

       Primul lucru pe care treuie sa il cunoastem este ce tip de masinade brodat  ni se potriveste ,am intalnit persoane  ce au achizitionat o masina total nepotrivita  cu tipul de broderie si a modelului pe care doreau sa il realizeze, de aceea va sfatuim sa va gasiti in primul rand un programator-editor de modele sa va ajute in alegerea potrivita si apoi alegeti masina de la o reprezentanta autorizata in functie disponibilitatile fiecaruia -atentie la masinile second vom vorbi si despre acelea la timpul potrivit-. pentru ca am vazut persoane dezamagite de achizitia facuta. Datorita experientei in acesti ani as dori ca acest lucru sa nu se mai repete si de aceea am ralizat acest blog si de asemenea ma puteti contacta oricand pentru un sfat in domeniu 
Unul din lucrurile cele mai important: in functie de  persoana care va editeaza , programeaza , digitizeaza modelele veti putea stii daca aveti acces si la alte modele decat cele din memoria masinii sau cele de pe cardurile prestabilite ale masinilor.
      Trebuie stiut ca masina are un nr de model si ca orice alt model dorit dupa o imagine se realizeaza de catre un programator.
     In cazul in care doriti un anumit tip de broderie trebuie sa cunoasteti  inainte de achizitionarea unei masini de brodat  detalii de compatibilitate a dvs cu programatorul-editorul de modele de broderie  ales de dvs , pentru a nu face o achizitie inadecvata a masinii de brodat.
Deasemenea trebuie stiut ca masinile de brodat fiecare in parte lucreaza in baza unui fisier realizat de programator acest fisier are extensii diferite in functie de marca masinii ,vom reveni cu o nou a postare in care veti gasi si lista de extensii compatibile cu diferitele masini de brodat.