marți, 29 august 2017

CE CONTINE ACEST BLOG

        Numele meu este Simona Teodorescu am o experienta in domeniu editarii de broderie si a realizarii ei de 16 ani si as dori sa va impartasesc si unele lucruri mai mult sau mai putin conoscute in domeniu broderie si a editarii de modele de broderie pentru diverse tipuri de masini de brodat Brother, Bernina, Tajima, Riocamo, si multe altele de la industriale pana la casnice. Vreau sa va ajut sa va imprieteniti cu ele in timpul lucrului si sa nu ne mai lovim de lucruri dificile in domeniu. Prin intermediul acestui blog sper sa fiu de ajutor in acest domeniu  pentru incepatori si nu numai.
Pe acest blog veti gasi lucruri postate privind
primele postrari sunt pur introductive in lumea masinii noastre de brodat aleasa
-tehnici de lucru
-situatii dificile
-modalitati de utilizare a unei masini de brodat
-ce trebuie sa facem si ce nu in acest domeniu
-sfaturi si ideii in domeniu
-modelele si tipurile lor
-conflicte ce apar intre model si masina de brodat
-imagini si schite ajutatoare
Ne vom baza si pe intrebarile dvs si situatiile intalnite de mine si uneori si de dvs , va astept cu intrebari in domeniu oricand .-consultatii in domeniu gratuite
Tehnica de lucru conteaza enorm am constat acest lucru in ani,un model creat de mine si realizat de 5 persoane diferite fiecare cu tehnica lui de lucru , rezulta un produs de calitati diferite, de aceea consider  ca acest blog va fi necesar celor ce doresc sa inceapa o astfel de activitate pentru a cunoaste tot ce presupune aceasta  iar pentru cei ce au inceput deja o astfel de activitate sa o poata mult imbunatati.
Asa cum am precizat si mai sus pe mine ma puteti gasi pe emailul mentionat mai sus , unde puteti lasa intrebari la care va voi raspunde pe blog sau pe email, iar pentru editare modele ma gasiti pe acelasi email (simteodorescu@yahoo.com) si la telefoanele mentionate mai sus(0748326768), iar listele de modele le gasit in continuare pe aceleasi bloguri ale noastre.